slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Analog 3D senzor modul ORIGINAL za XBOX ONE

500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 13 dana
Darko
Član od 16.11.2014.

Na prodaju nove ORIGINAL 3D analog pečurkice za džostik XBOX ONE. Slike sam ja slikao i nisu slike sa interneta. Lično ugrađujem ovakve analog pečurkice i rade savršeno. Sva roba koju prodajem je proverena i ispravna jer kupujem od ozbiljnih dobavljača.   Cena po komadu je 500 dinara. Ako sami ugrađujete analog ne dajem nikakvu garanciju na kupljen proizvod.

 

ČLANOVIMA SA 20 I VIŠE POZITIVNIH OCENA I BEZ NEGATIVNIH OCENA ŠALJEM POUZEĆEM A ZA OSTALE KUPCE PRVO UPLATA NA RAČUN PA ONDA TEK ŠALJEM. OVO RADIM ZBOG NEOZBILJNIH “ KUPACA” KOJI NARUČE PROIZVOD PA GA NE PREUZMU I ONDA JA PLAĆAM DUPLE POŠTARINE.

 

PRE KUPOVINE SE DOBRO RASPITAJTE U VEZI OVOG PROIZVODA AKO NEŠTO NIJE JASNO JER NOVAC NE VRAĆAM ZA POGREŠNU KUPOVINU OVOG PROIZVODA.

 

Ako ima još nekih pitanja slobodno pišite ovde na KP poruke (uvek odgovorim) ili na mobilni telefon.

ID Oglasa: #165916268
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.