slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

VOYEE X1 punjac + 3 baterije za Xbox dzojstik

30 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
40
2
pre 9 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

VOYEE Charger for Xbox Controller Battery Pack, 3x2600mAh High Capacity Rechargeable Pack with Fast Station, Led Indicator, Protective Shell One/S/X/Elite/Series X|S

 

【ODLIČNA KOMPATIBILNOST I VISOKI KAPACITET】 3k2600 mAh punjiva baterija za kbok one kontroler velikog kapaciteta je savršeno kompatibilna sa Ksbok One/S/Ks/Elite/Series Ks|S, koja pruža neverovatnu snagu.


【SIGURNO PUNJENJE I IZDRŽLJIV】 Ekskluzivno dizajnirana zaštitna školjka sprečava da se predmeti koji padaju u sudaru sa baterijom, zaštita od prekomernog

napunjenosti/pregrevanja/kratkog spoja produžava život, čini kbok punjivu bateriju koja se može puniti do 3000 vremena i obezbedi sigurnost punjenja preko noći.


【BRZO PUNJENJE I DUGOTRAJNO】U potpunosti napunite bateriju za dva kbok one kontrolera u isto vreme za manje od 2,5-3 sata, svaka baterija kbok kontrolera obezbeđuje 25-30 sati igranja, 3 baterije do 75-90 sati. Možete započeti neprekidnu igru.


【JASNI LED INDIKATORI PUNJENJA】Moćniji od drugih punjača za kbok baterije, jasno pokazuje status punjenja i snagu. Odnos zelenog svetla označava energiju baterije, a trepćuća LED lampica označava da se puni.

ID Oglasa: #163677638
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.