slika
1 od 1

XBOXONE Riders Republic

2.399 din

Niš
Novo
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
STAMTEH Nis - NERADNO DO 07.05
Član od 27.08.2019.
kp izlog

FISKALNI RACUN!

 

USKOČITE U MASOVNO DRUŠTVENO IGRALIŠTE – Proživite vozačku fantaziju dok slobodno lutate ogromnim, živahnim otvorenim svetom. Uronite u ikonične američke nacionalne parkove, uključujući Kanjon Brajs, Dolinu Josemiti, Mamutsku planinu. .. Svi spremni za tvoje divljanje!
IGRAJTE SA ILI PROTIV SVOJIH PRIJATELJA U SULUDIM MULTIPLAYER MODOVIMA – Udružite se sa prijateljima i takmičite se u širokom spektru multiplayer modova: osetite uzbuđenje trkanja nizbrdo, dominirajte mapama u timskim takmičenjima ili dajte sve od sebe u epskim masovnim PvP trkama.
UPRAVLJAJTE SVOJOM KARIJEROM I POPNITE SE NA VRH – Kreirajte i oblikujte sopstvenog vozača sa opremom koja prati vaš napredak i definišite svaki aspekt svog avatara. Bilo da želite da budete najbolji snouborder ili najbrža stvar na dva točka, sve je moguće.

 

PEGI
12
Žanr
Trkačke igre

 

XBOXONE Riders Republic
Iris
Šifra: 049439

 

 

ID Oglasa: #153187576
Informacije

Postovani kupci,


Licna preuzimanja su moguca u Nisu, na lokaciji Vojvode Vuka 5 (obavezna je prethodna narudzbina! )

 

Robu saljemo kurirskom sluzbom Cityexpress.

Moguce je virmansko placanje, u sistemu PDV-a smo.

 

Rok otpreme paketa je 1-5 radnih dana!

 

Dodajte nas u adresar i zapratite na drustvenim mrezama, SPREMAMO VAM POKLONE I POPUSTE!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.