slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Amtra Stream 480 - akvarijumska pumpa za kornjače i ribe

990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
114
3
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum online
Član od 10.01.2024.
kp izlog

Podesiva brzina protoka: potapajuća pumpa za akvarijume, terarijume i fontane, odlična za cirkulaciju vode u unutrašnjim biološkim filterima ili stvaranje vodenih karakteristika, sa podesivim protokom vode i zaštitnom rešetkom protiv usisavanja velikih čvrstih čestica koje bi mogle da blokiraju radno kolo.

Robusna, tiha i pouzdana: pumpa za vodu radi tiho i idealna je za male i srednje akvarijume, stone fontane, vodene bašte, jezerce i hidroponiku; kompaktna, robusna i pouzdana pumpa Poboljšava vodeno okruženje: jednostavno postavite pumpu za vodu u vaš akvarijum ili ribnjak i voda počinje da teče i obezbeđuje cirkulaciju žive vode za vaša podvodna stvorenja ili biljke.

Akvarijum prema prirodi: replika potopljene prirode mora biti ne samo lepa, već i biološki ispravna: Zato su proizvodi Amtra Pro Nature zasnovani na uputstvima majke prirode i omogućavaju vam da stvarate čuda uz očuvanje ekosistema vašeg akvarijuma.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162088559
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.