slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Lominie Pixie 30 LED svetlo za akvarijum pun spektar

5.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
38
2
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi
※ COB LED sa velikom osvetljenošću
※ Pikie 30 je opremljen sočivom od 90 stepeni i čipovima od 28 komada. Probojnost je jaka i slatkovodni akvarijum svetli ravnomerno. Ravnomerno raspoređeno osvetljenje i jaka propusnost, bez svetlosne tačke. Osvetljenost i tajmer sa mogućnošću zatamnjivanja: pomoću IR daljinskog upravljača možete lako da prilagodite radno vreme i osvetljenost. ※ DIZAJN BEZ VENTILATORA I NULA BUKE
※ Ova akvarijumska lampa koristi visokokvalitetni aluminijumski hladnjak za prenos toplote. Pasivno hlađenje bez bučnih ventilatora. Možete biti sigurni da unesete ovo svetlo u spavaću sobu. A bez ventilatora znači nižu stopu kvarova. Vodootporan i fleksibilan držač: I aluminijumski držač i napajanje su vodootporni. Držač je podesiv za pričvršćivanje svetla za kockasti rezervoar od 18 ~ 24 inča. Horizontalna dužina je podesiva između 5,9 - 11,8 inča i visina između 5,9 - 9,8 inča.
ID Oglasa: #166171803
Informacije

 

Garancija 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.