slika
1 od 1

Resun: Automatska hranilica AF-2009D

2.610 din

Čurug
Novo
808
24
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
ZORS79560

Automatska hranilica
Za automatsko hranjenje akvarijumskih ribica
Mogućnost hranjenja 4 puta na dan
Sa LCD displejom i digitalnim tajmerom
Mogućnost manuelnog ispuštanja hrane
Napaja se sa 2 AAA baterije od po 1.5V


Automatska hranilica koja omogućava postavljanje na sve tipove akvarijuma. Može se postaviti na rub akvarijuma a može stajati i slobodno na ravnoj površini iznad akvarijuma bez montaže. Velika zapremina posude za hranu obezbeđuje pouzdanu ishranu ribica do 28 dana. Hrana u rezervoaru je zaštićena od vlage i dugo ostaje sveža. Mogu se koristiti sve vrste hrane prečnika manjeg od 8 mm, a najpouzdanije hranjenje postiže se upotrebom sitnog granulata kao što je Sera Discus , Tetramin granulat ili Sera Granulate menu. Kada se koristi lisnata hrana treba je usitniti kako bi se osiguralo ravnomerno ispadanje hrane. Poseduje LCD displej i digitalni tajmer pomoću kojeg se podešava vreme i količina hranjenja. Programiranje ovih hranilica veoma je jednostavno, i mogu se podesiti da oslobađaju hranu 4 puta na dan. Manuelno otpuštanje hrane je isto moguća. Hranilica radi na 2xAAA baterije od 1,5V. Baterije nisu uključene u pakovanje. Uputstvo za upotrebu priloženo je uz hranilicu.

Dimenzije: 10.5 cm x 7.2 cm x 9.8 cm

Težina: 182 g

Napomena: Preporučujemo da se hranilica postavi na akvarijum nekoliko dana pre odlaska na odmor, i posmatra njen rad kako bi se postarali da ribice dobijaju adekvatnu količinu hrane.

ID Oglasa: #107978668
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.