slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Solarna pumpa za vazduh za akvarijum AP007

2.790 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
73
3
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

Solarni komplet vazd ušne pumpe usvaja solarnu energiju + punjenje naizmeničnom strujom, koristeći pokret od čistog bakra, ugrađenu visokokvalitetnu litijumsku bateriju, životni vek do 500 puta, pun se može koristiti neprekidno oko 15 sati.
【Prednost】: Vazd ušna pumpa za kiseonik usvaja solarnu energiju + punjenje naizmeničnom strujom, koristeći pokret od čistog bakra, ugrađenu visokokvalitetnu litijumsku bateriju, životni vek do 500 puta, puna se može koristiti neprekidno oko 15 sati.
Unutrašnje kolo usvaja uvezenu inteligentnu kontrolu sa jednim čipom, koja ima karakteristike punjenja konstantnog napona i konstantne struje, zaštite od prepunjavanja i prekomernog pražnjenja i visokog koeficijenta sigurnosti.
[KARAKTERISTIKE]----Male veličine, niska buka, velika zapremina vazduha i dug životni vek.
Solarni komplet vazdu šne pumpe je male veličine, niske buke, velike zapremine vazduha i dugog veka trajanja.
C5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!
ID Oglasa: #162396485
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.