slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Tetra HT 150 i HT 50 grejači vode za akvarijume, NOVO

1.700 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
76
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

IZRAŽENA CENA JE ZA HT 150 DOK JE CENA ZA HT 50 1200 DINARA

 

 

Tetra HT je moćan grejač za akvarijume.

 

 

Optimalna temperatura je neophodna za dobrobit vaših riba i vodenih biljaka. Temperature koje su preniske ili previsoke tokom dužeg vremenskog perioda mogu dovesti do bolesti i minimizirati mrijest. Čak i na određene biljke negativno utiče pogrešna temperatura. Stoga treba izabrati pravi grejni element za dotični biotop. Veličina akvarijuma i vrsta stanovnika su važni faktori pri izboru grejača.

 

 

Tetra HT grejač ima različite nivoe i dugme za podešavanje željene temperature vode od 19° C do 31° C u koracima od 0,5° C.

 

Dolazi sa vodootpornim poklopcem koji ga čini potpuno potopljenim. Svetlo pokazuje kada je faza grejanja uključena, elektronski prekidač nudi maksimalnu pouzdanost i sigurnost. Grejni element ima ekstra debele (2 mm) cevi od borosilikatnog stakla otporne na toplotu i udarce, kao i dvostruki keramički grejni element za ravnomerno provođenje toplote kroz staklo. Dve jake gumene čaše sa držačima omogućavaju da se sigurno i lako pričvrsti. Osim toga, dolazi sa kablom za napajanje dužine 1,6 m. Podešavanja temperature su laka za korišćenje i lako se čitaju. TUV / GS testiran i CE sertifikovan. 2 godine garancije.

 

 

Savet: Pošto se može potpuno uroniti u vodu, grejač se može ugraditi i u rezervoar filtera tako da se u samom rezervoaru akvarijuma ne vide uređaji.

 

 

Oliver Knott preporučuje:

Tetra HT podesivi grejač vam omogućava da održavate akvarijumsku vodu na odgovarajućoj temperaturi za zdrave i srećne ribe.

k10

 

ID Oglasa: #161794627
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.