slika
1 od 1

Artero: Poklon set za jokširske terijere Jorkshire Pack

4.800 din

Čurug
Novo
35
2
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog
  • Kozmetički poklon set
  • Namenjen za rasu jokširski terijer
  • Idealna kombinacija preparata
  • Set sadrži tri preparata
  • Podatke o pojedinačnim proizvodima pogledajte u detaljnim informacijama
  • Kozmetički poklon set. Namenjen za rasu jokširski terijer. Idealna kombinacija preparata. Set sadrži tri preparata.

    Artero: Hidrantni šampon za pse Hidratante, 250 ml: Hidrantni šampon namenjen psima. Idealan je za dugodlake pse kao i za pse čije je krzno suvo i ispucalo. Kompleks vitamina dubinski neguje dlaku, dok hidratantne i obnavljajuće komponente pomažu oporavku prirodne teksture dlake, čineći je mekom, sjajnom i punom života.

    Artero: Kondicioner u spreju za sjaj dlake Flash, 300 ml:  Kondicioner u spreju namenjen psima i mačkama. Bez otežavanja dlake, krzno čini svilenkasto mekim i ekstra sjajnim. Odabirom posebnih sastojaka, preparat ne masti dlaku, oblaže je nevidljivim filmom koji olakšava raščešljavanje, sprečava mršenje i daje visok sjaj. Koristi se posle kupanja, na suvom krznu. Kondicioner poseduje prijatan miris koji može da traje nedeljama.

     

    Artero: Kondicioner za pse sa keratinom Vital Keratin, 100 ml:  Kondicioner na bazi keratina namenjen psima. Intenzivna formula trenutno deluje, obnavlja i neguje dlaku dajući joj sjaj i mekoću. Keratin popunjava dlaku, dajući joj težinu, što rezultira ispravljenijom dlakom nakon sušenja. Kondicioner se može koristiti i kao tretman za dubinsko obnavljanje i hidriranje dlake. Način primene: Nanosi se na mokro krzno nakon kupanja. Vremenski period delovanja (period od nanošenja do ispiranja) zavisi od namene. Za tretman dubinskog hranjenja dlake ostaviti da deluje 20 minuta. Nakon primene preparat isprati sa krzna, dlaku osušiti i preparat ponovo naneti na suvo krzno kako bi se fiksirala keratinska primena.

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #146675692
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.