slika
1 od 1

Artero: Puder za trimovanje Powdex

1.800 din

Čurug
Novo
30
3
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
  • Puder za trimovanje napravljen od kalcijum karbonata
  • Formulisan u vidu finog praha
  • Isušuje dlaku, povećava trenje i olakšava proces trimovanja
  • Pogodan za primenu u svim tehnikama trimovanja
  • Može se koistiti i kao apsorber masti i ulja sa krzna
  • Profesionalna oprema za grumere
  • Puder za trimovanje napravljen od kalcijum karbonata. Formulisan u vidu finog praha, isušuje dlaku, povećava trenje i olakšava proces trimovanja. Efekat isušivanja sprečava da dlaka klizi prilikom trimovanja. Pogodan za primenu u svim slučajevima, kada se trimovanje obavlja pomoću prstiju, noža za trimovanje, kamena za trimovanje i drugih pomagala. Pojačava hvat i olakšava zahvatanje dlake. Može se koistiti i kao apsorber masti i ulja sa krzna. Koristi se i za izbeljivanje kože tamo gde je ona vidljiva kroz krzno ili uklanjanje za uklanjanje mrlja sa belog krzna.

    Sastav: Kalcijum karbonat 99%, magnezijum 0.73%, talk 0.27%.

    Pakovanje: 500 gr

    Napomena: Artro brend spade u grupu profesionalne opreme za grumere.

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #146669918
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.