slika
1 od 1

Artero: Sprej za suzbijanje statičkog elektriciteta Anti-Sta

1.800 din

Čurug
Novo
16
2
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
  • Sprej za gruming sa trostrukom primenom
  • Neutrališe statički elektricitet sa krzna nakon kupanja
  • Koristi se za postizanje volumena krzna
  • Pomaže u dostizanju savršene završne obrade
  • Profesionalna oprema za grumere
  • Sprej za gruming sa trostrukom primenom. Koristi se da neutrališe statički elektricitet sa krzna nakon kupanja. Nanosi se laganim prskanjem na krzno i potom četkanjem krzna u pravcu rasta dlake. Idealan za jokširske terijere, maltezere, koker španijele… Primenu nalazi i za postizanje volumena na taj način što se bogato nanosi na dlaku, a potom se dlaka četka u smeru suprotnom rasta dlake. Ovakva primena je pogodna kod pudli, bišona i drugih rasa sa kovrdžavom dlakom. Koristi se i kao pomoćno sredstvo prilikom šišanja, pomaže u dostizanju savršene završne obrade. Mikročestice se raspršuju po krznu pri čemu ne vlaže dlaku već odvajaju dlaku da se ne lepi jedna za drugu. Profesionalna oprema za grumere.  

    Pakovanje: 150 ml.

    Napomena: Artero brend spade u grupu profesionalne opreme za grumere.

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #146675293
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.