slika
slika
slika
1 od 3

Grickalica za kandže ljubimaca - Ostalo

750 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 11 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Grickalica sa svetlom je novi trend da se smanji nokte vašeg ljubimca na lak i brz način. Pošto ima osvećenje i lupu od 5k. Neka urezivanja noktiju biće zabavno i privatno iskustvo za vašu ljubav. Ergonomske i nekroliziranje ručke koje omogućavaju crv i udoban kroz, bez zastrašivanja ili nanošenja oštećenja vašeg Ljubicu. LED svetlo je napravljeno od visokokvalitetnog super sjajnog sveta sa kojim služi kao vodič za tačno određivanje gde seče. Sečilo od nerđajućeg čelika svršeno za bilo koju vrstu i veličinu noktiju. lako seče bez zaglavljivanja.

ID Oglasa: #166100245
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.