slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

maeina za sisanje usisivac za zivotinje novo

15.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
10
1
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Karakteristike i detalji

?【Promena igre sa vakuumskim usisom】 Da li vas nervira neuredna scena koju izaziva tradicionalna mašina za šišanje pasa? Ovaj komplet za uklanjanje dlaka za kućne ljubimce dizajniran je sa snažnim usisivačem koji može da se uhvati u vakuumsku šolju, dlake neće doći na vašu odeću i nema čišćenja nakon negovanja. Ne brinite da će se kosa ponovo širiti po kući.

?【Nizak nivo buke neće uplašiti vaše voljene ljubimce】 Nakon posebne obrade za smanjenje buke, radni zvuk usisivača za šišanje pasa je niži od 60 db, što je najmanje upola manje od običnog usisivača. Dobili smo povratne informacije od hiljada korisnika koji su rekli da se njihovi ljubimci ne plaše usisivača za kosu.

?【Snažno usisavanje i veća posuda za prašinu】 Komplet za negu mačaka ima 3 nivoa usisavanja koje možete izabrati, dovoljno je moćan da efikasno usiše 99% dlake čak i ako vaša deca imaju gustu dlaku. A posuda za prašinu od 1,5 l je 50% veća od ostalih i nema potrebe da je često praznite tokom čišćenja.

?【Prenosiva bežična mašina za šišanje】 Mašina za šišanje pasa je odvojiva i ugrađena je sa punjivom baterijom, koja se može koristiti pojedinačno. Možete pratiti svog živahnog kućnog ljubimca unaokolo tokom podrezivanja. Ovaj komplet za negu kućnih ljubimaca štedi vreme i troškove odlaska u prodavnicu kućnih ljubimaca koja će se brzo isplatiti.

?【Fleksibilna upotreba i lako skladištenje】 Crevo je produženo na 4,9 FT, a kabl za napajanje je 8,7 FT, što je dovoljno dugo da obezbedi veću fleksibilnost, možete da doterujete svog ljubimca u dvorištu ili velikoj dnevnoj sobi bez ograničenja udaljenosti. Osim toga, sav pribor je savršeno organizovan u ležištu za odlaganje, zbogom neredu.

ID Oglasa: #165576294
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.