slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Magicna rukavica za vaseg ljubimca

449 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
134
3
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Rale 062 97 09 237 online
Član od 07.05.2021.
Svi oglasi

VISE BOJA U PONUDI

Ova magična rukavica uklanja dlake bez agresivnog četkanja i bez stresa po vašeg ljubimca. Sve što je potrebno je da rukavicu samo lagano prevlačite preko psa ili mačke, a kada završite dlake se na jednostavan način samo skinu sa rukavice.

Ova magična rukavica za mačke i kučiće je takvog dizajna da se lako zavuče do svih onih ne baš dostupnih mesta, kao što su predeli iza ušiju, oko nogu, ispod vrata, na repu ili oko glave. Sa ovom rukavicom ćete ujedno češljati, stimulisati cirkulaciju vašeg ljubimca i masirati ga, a i odstranićete sa njega svu prvljaštinu i mrtve dlake.

Rukavica je savršena za masažu vašeg ljubimca, budući da ima čak 180 silikonskih iglica, koje OBIDInjihovu kožu masiraju, četkaju dlaku i čine je jako mekanom, a mogu da uklone i ućebane delove. Ova rukavica je idealna i za kratkodlake i za dugodlake kuce i mace. Napravljena je od silikona i poliestera, rastegljiva je i univerzalne je veličine.

ID Oglasa: #117550651
Informacije

Slanje kurirskom sluzbom

LICNO preuzimanje u Beogradu uz prethodni dogovor

POZIVOM NA 062 97 09 237

SVE INFO I PORUDZBINE od 08-22 h

GARANCIJA NA ISPRAVNOST SVIH PROIZVODA

Srecna Kupovina

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.