slika
1 od 1

Parfem za ljubimce first love

1.500 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
43
5
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Kolonjska voda- parfem za ljubimce first love: jedna od najprodavanijih mirisnih nota od Groom Professional-a. Pogodan za sve rase pasa, neškodljiv po životinju. Dolazi u zgodnoj bočici sa raspršivačem.

Ovaj miris dosta podseća na njihov drugi poznati miris- baby fresh, ali nešto svežije i lakše. Sastoji se od mirisa sveže ruže, pomešano sa balzamom, sandalovinom i mošusa. Izuzetno prijatan miris koji će odgovarati ljubimcu, kao i svima oko njega. Obavezan u svakom salonu za negu ljubimaca- svaki vlasnik će biti oduševljen mirisom ljubimca kad ga oseti.

Kolonjska voda- parfem za ljubimce first love se može koristiti nakon kupanja ljubimca. Pojačaće efekat lepšeg izgleda ljubimca. Takođe, možete ga koristiti i između kupanja, kako biste osvežili miris dlake. Pogledajte u našoj ponudi i kolonjsku vodu original koja je prva koju su napravili i aktuelna je i dalje.

ID Oglasa: #138407435
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.