slika
1 od 1

Stop krvarenju stipsa 30 g

1.900 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
194
10
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Stop krvarenju stipsa: Stipsa u prahu koja efikasno zaustavlja lakše krvarenje.  

Koliko god dugo da radite, uvek može da se desi da ne procenite dobro. Možda ste zasekli nokat dublje nego što ste smeli ili ste napravili malu posekotinu prilikom šišanja ljubimca. Bitno je da odmah zaustavite krvarenje (ukoliko ga ima) i da očistite i zaštitite ranu. Male količine praha lagano pritiskajte na mesto posekotine dok krvarenje ne prestane. Ako Vam je lakše, možete koristiti pamučne štapiće (za uši), pošto su tanji i lakše možete naneti na taj način. Ukoliko se desi da krvarenje ne prestane, konsultujte veterinara obavezno.

Držite dalje od ljubimaca- ne sme da im dođe u oči ili usta. Držite izvan domašaja dece. Čuvajte na suvom- ne sme doći u kontakt sa vlagom, i ne izlažite direktno na Sunce.

Stop krvarenju stipsa ne ostavlja fleke na dlaci ljubimca. Ne sadrži dodatne parfeme i mirise u sastavu, niti ikakve štetne hemikalije. Lako se koristi kod malih posekotina. Zgodan za korišćenje kod pasa, mačaka i manjih životinja. Neophodan u svakom salonu.
ID Oglasa: #140807236
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.