slika
slika
slika
slika
1 od 4

Trixie: Junior grebalica 42cm

1.670 din

Čurug
Novo
48
2
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PW42932

 

-juta: ø 6 mm/pliš (poliester): 190 g/m²
-boja: menta

 

Naročito mali mačići vole velike mogućnosti da se češkaju, penju i igraju. Češanje je njihovo prirodno ponašanje, njime, između ostalog, mačke obeležavaju svoju teritoriju. Ovo je posebno važno za mačiće, jer moraju da nađu svoje mesto u novom okruženju. Naš Junior stub za grebanje je idealan za ovu svrhu - vaše mače može mnogo da grebe na stubu za grebanje, koji je umotan u prirodni sizal. Pored toga, postoji rotirajući držač sa igračkama na traci na vrhu stuba za grebanje i više loptica za igru na platformi. Na mekoj, plišom prekrivenoj površini za ležanje, vaše mače može da se odmori nakon igre.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #156892300
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.