slika
slika
1 od 2

Reversna osmoza 175 GPD HIT!

Kontakt

Novi Bečej
Kao novo - nekorišćeno
588
12
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Viktor Bognic
Član od 07.03.2013.
kp izlog

ZA SVU MOJU ROBU JE CENA STVAR DOGOVORA I KOLICINE! VERUJTE DA NUDIM NESTO NAJKVALITETNIJE NA TRZISTU! UZ SVE TO, OBEZBEDJUJEM DETALJNO VODJENJE RACUNA O VASIM SISTEMIMA, OBAVESTAVANJE PO DOGOVORENOM ROKU, STRUCNU POMOC, UVEK SAM NA RASPOLAGANJU 24/7! POTRUDICU SE DA BUDEM NAJPOVOLJNIJI SA CENAMA!

 

Postovani u ponudi imam pored 50, 75, 100, 150 GPD membrana i ovu sjajnu Dansko-Rusku membranu koja je sastavljena u Koreji (tamo im se nalazi proizvodnja odredjenih delova zbog jeftinije radne snage).

 

NA KP OGLASIMA SE POJAVLJUJU RAZNI PONUDJACI RO MEMBRANA, NEMOJTE RIZIKOVATI, KUPUJTE MEMBRANE PROVERENIH PROIZVODJACA (FILMTEK I VONTRON)!

Namenjena za standardna kucista 1812 i 2012 (to su tipa aquili, nobel, cepter, geyser, aquafilter, hydrolux, ecosoft itd. . . )

 

Savrsena membrana za akvariste i pivare, kao i za sve one kojima treba veca kolicina ciste vode za brze vreme, neke manje perionice itd. . .

 

Neophodno je uz nju uzeti i prigusnicu flow 420 

 

U zavisnosti od ulaznog pritiska ova RO membrana ima savrseni odnos otpadne i ciste vode, najbolji do sada na trzistu, a vodu zaista i savrseno cisti. ( mozete pogledati tabelarni odnos utvrdjen testiranje na odredjenim pritiscima od strane Rusa na jednoj od slika oglasa).

 

 

za kupovinu vise komada jako jako dobra cena! ! !

 

Pogledajte i sve ostale moje oglase.

ID Oglasa: #147649466
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.