slika
1 od 1

Četka za uklanjanje mrtve dlake sa zupcima

1.400 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
346
13
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Četka za uklanjanje mrtve dlake sa zupcima: lako i jednostavno rešenje za dugodlake rase ljubimaca. Oštri zupci lako uklanjaju mrtvu dlaku.

Dimenzije četke su 17 x 10cm. Širina dela na kojem su zupci je oko 7,5cm. Dugačka ergonomski oblikovana ručka je napravljena od tvrde ABS plastike. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom. Urađena je u kombinaciji crne i pink roze boje.

Na gornjem delu četke se nalaze oštri zupci. U zavisnosti od strane koju odaberete, možete koristiti ređu sa 9 zubaca za grublje četkanje, ili gušću stranu sa 17 zubaca za finije. Zupci su napravljeni od nerđajućeg čelika. Blago su zaobljeni na vrhu. Lako se uklanja mrtva dlaka, i proređuje poddlaka. Efikasan je u radu.

Način korišćenja: Obavezno prilikom četkanja pratite liniju u pravcu rasta dlake. Po potrebi ponovite više puta na istoj liniji, dok ne vidite da je većina mrtve dlake otpala. Slobodno spuštajte ruku u dužim zamasima. Može se četkati celo telo ljubimca, uz posebne mere opreza gde je krzno slabije. Zupci su izuzetno oštri, tako da izbegavajte prevoje tela gde je koža tanja.

Nije preporučljiv za svakodnevno korišćenje. Za svakodnevnu negu Vašeg ljubimca, koristite odgovarajuću četku ili češalj spram njegove dlake. U ponudi imamo sliker četke sa mekim zupcima, sa tvrdim zupcima, aluminijumske češljeve, kao i pin četke.
ID Oglasa: #123716679
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.