slika
slika
slika
1 od 3

Elektricna masina za pse 4in1

1.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 46% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brzi Gonzales
Član od 14.08.2020.
Svi oglasi
  •  4 у 1 комплет за негу паса - Са 4 главе бријача за тример за псе, наш комплет за шишање паса је 4-у-1 комплет за негу кућних љубимаца. Свака глава бријача је направљена од надограђеног нерђајућег челика који може помоћи бријачу за псе да ради ефикасно и гарантује његову сигурност.
  • Тихи рад - Тихи комплет за негу кућних љубимаца. Наши апарати за бријање за псе раде са само око 60 децибела буке, осигуравајући да је ваш љубимац удобан током процеса неговања и да се никада не плаше шишања.
  • Електричне маказе за шишање паса - Акумулаторске машине за шишање паса. Лаган, бежични и једноставан за употребу. Наши бријачи за псе могу се пунити било када преко УСБ кабла. Нема више муке око промене батерије или неуредних жица. И може се користити непрекидно 60 минута након 3 сата пуњења.
  • Лако се чисти - Овај тример за псећу длаку се врло лако чисти. Оштрице које су део наших бријача за псе могу се лако одвојити и затим очистити под водом. Врло лако и једноставно.
  • Вишенаменски - Овај комплет за негу мачака је вишенаменски. Са главним телом, 4 различите главе за бријање за псе и 4 чешљева за вођење, може се користити за млевење ноктију ваших љубимаца и за подрезивање длака на телу и длака на малим површинама као што је длака на шапама.
ID Oglasa: #165295994
Informacije

Postovani

?Slanje se obavlja post exsoresom

Radimo licna preuzimanja u Beogradu

Svi artikli su u fabrickom pakovanju, Novi.

Za sve informacije pozovite na telefon☎️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.