slika
1 od 1

Hidraulični sto za šišanje pasa prečnika 70cm

26.000 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
531
8
pre 11 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Hidraulični sto za šišanje pasa prečnika 70cm: Okrugli hidraulični sto za šišanje pasa. Prečnik stola je 70cm, a ima podesivu visinu od 75-92 cm. Visinu podešavate laganim pritiskom papučice. Olakšava šišanje malih i srednjih rasa pasa. Ima neklizajuću gumenu radnu površinu. Dostupan u plavoj boji.

Isporučuje se sa čvrstim prohromskim stalkom sa držačem za vezivanje pasa. Najčešće se koristi kao dodatni sto u salonu za manje rase pasa. Ima okruglo postolje koje mu daje stabilnost. Na njemu se nalazi papučica, koju aktivirate laganim pritiskom noge, te omogućava da podešavate visinu stola koja Vam odgovara.

Hidraulični sto za šišanje pasa prečnika 70cm se isporučuje u dve transportne kutije, sa uputstvom za sklapanje stola. Sto se brzo i lako sklapa. Ako ste ga sklopili u pogrešnoj prostoriji ne očajavajte. Težina stola je oko 25kg, te ga dve osobe lako mogu preneti po potrebi bez ponovnog rasklapanja.

U ponudi imamo i hidraulični pravougaoni sto dimenzija 90x60cm. Takođe, u ponudi imamo stolove na rasklapanje dimenzija 80x50cm, kao i dimenzija 110x60cm. U ponudi imamo i različite četke i češljeve za najbolju negu dlake Vašeg ljubimca, kao i različite šampone za pranje.

Novo u našoj ponudi je i fen za pse blaster 2800W plave boje. Uz njega imamo u ponudi i stalak za lakše postavljanje i rukovanje fenom.
ID Oglasa: #109765159
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.