slika
1 od 1

Makaze za nokte - makazice za mačku - psa - novo

149 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 10 dana
Nišlija
Član od 12.08.2014.
Svi oglasi

Kupujte ---- > ░░ POUZDANO ░░ PROVERENO ░░ KVALITETNO ░░ POVOLJNO ░░ BRZO ░░

~ ░░ MOJE OCENE VAM GOVORE SVE ░░ ~

 

--- Prodajem makaze sa slika. ---

Specifikacije:

Novo.

! !! !! ! Cena dostave do 150 RSD, ukoliko nisu promenili cenu naravno ! !! !! !

POPUST:

Ukoliko kupujete više predmeta od mene dobijate popust na kupljeno u zavisnosti od količine koju uzimate. Javite se i dogovaramo se, saradnjom do obostranog zadovoljstva !

 

--- Stanje kao na slikama ali ako imate nekih pitanja oko detalja oglasa ili bilo kakvih drugih slobodno mi pišite ovde i odgovoriću u što kraćem roku, redovno ulazim ( pišite 24/7/365 ). A ukoliko želite možete me kontaktirati telefonskim, Viber ili WhatsApp pozivom ili porukom (SMS). Zvati i slati poruke svakog dana ali isključivo posle 12h.

** Moguće je da dođete i lično pogledate makazice na mojoj adresi, živim u užem centru Niša, kod osnovne škole “ Ćele-kula” . Šaljem po dogovoru ( uslugama Pošte Republike Srbije i ostalim kurirskim službama ) ili lična kupovina na mojoj adresi. Po dogovoru šaljem najjeftinijom opcijom za koju se unapred dogovorimo ( dakle gleda se da li predmet može da se pošalje običnim/preporučenim pismom, običnom/preporučenom tiskovinom ili paketom/Post Express-om itd. ).

** Takođe postoji mogućnost slanja u inostranstvo uz prethodni dogovor ako imate nekog da preuzme za Vas pa da Vam donese.

*/*/* Sve predmete koje kupite od mene pakujem na način na koji ne mogu da se oštete, ukoliko imam problem sa pakovanjem javljam Vam se i dogovaramo se oko svega. Eventualne štete od transporta ne snosim ja već transportna služba.

*/*/* Takođe, zamolio bih poštovane kupce i posmatrače da ukoliko uoče neku grešku u mojim oglasima za bilo šta da mi jave porukom ovde. Unapred zahvalan ! Hvala !

 

░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E ░░ S░V░E ░░ M░O░J░E ░░ O░G░L░A░S░E░

*** Ima tu svačeg od kolekcionarskih predmeta ( pre svega albuma i sličica) a i predmeta iz drugih kategorija.

~~ Pozdrav i srećna kupovina ! ~~

 

ID Oglasa: #166185989
Informacije
Molim Vas prvo me kontaktirajte preko KP poruka !
Ukoliko ne odgovorim u roku od 1 dana od prijema poruke možete me kontaktirati ostalim sredstvima posle 12h svakog dana.

Članovi koji imaju ispod 20 pozitivnih ocena,   novac predmeta i poštarine uplaćuju na bankarski račun, za ostalo se dogovaramo.

Radujem se našoj budućoj saradnji !
Topli pozdrav iz Niša !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.