slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Masina za sisanje ljubimaca Cronier

2.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
191
4
juče
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
Pouzdana, profesionalna  mašinica za šišanje pasa sa keramičkim noževima idealna je za potpuno šišanje vašeg ljubimca. Moćan motor, keramičke oštrice (noževi), podesiva radna dužina i 4 zamenljiva dodatka omogućavaju vam da trimujete kućne ljubimce različitih vrsta tvrdoće i gustine dlake.

Savršen za profesionalnu upotrebu, omogućava  da izaberete željeni režim rada. Takođe će biti najbolje rešenje za samostalnu kućnu upotrebu, omogućavajući vam uštedu na uslugama majstora frizerskih majstora. Pored toga, kada vlasnik ošiša, a ne stranac, kućni ljubimac neće doživeti stres!

Pogodna poluga za podešavanje koja se nalazi na samom telu omogućava vam da izaberete 5 različitih dužina sečenja u zavisnosti od vrste vune koja se seče: 0,8 mm / 1,1 mm / 1,4 mm / 1,7 mm / 2,0 mm.

Zamenljivi odvojivi dodaci omogućavaju vam da radite sa dlakom bilo koje dužine i odaberete veličinu koju ćete ošišati kako biste stvorili  3,00 mm / 6,00 mm / 9,00 mm / 12,00 mm.

Keramički noževi imaju značajnu prednost u odnosu na konvencionalne čelične noževe, pre svega, značajan radni vek, budući da su napravljeni od materijala na bazi cirkonijumovog oksida, koji je u svojoj tvrdoći mnogo veći od tvrdoće čeličnih proizvoda i ima značajnu otpornost na habanje rezne ivice. Keramičke oštrice se ne plaše vode, agresivnih deterdženata koji oštećuju reznu ivicu konvencionalnih čeličnih noževa.

Različiti nastavci – U setu dobijate četiri različita nastavka koja odgovaraju različitim tipovima krzna kućnih ljubimaca.

Bezbedan proces – Bez imalo pomuke i straha ošišajte svog ljubimca! Keramičke oštrice Vam neće dozvoliti da ga na bilo koji način posečete ili povredite.

Podesivi nivoi – Lako podesivi trimer Vam omogućava da kratite dlaku ljubimca na dužinu po sopstvenoj želji.

Mašinica za brzo i jednostavno stilizovanje dlake ljubimaca.

Karakteristike:

Profesionalni bežični trimer /  za kućne ljubimce.

Dužina sečenja: 0,8 do 12,00 mm.

Pogodno za sve vrste dlake.

Indikator punjenja.

Ergonomsko telo.

4 uklonjiva dodatka-češlja - 3, 6, 9 i 12 mm.

Precizno podešavanje dužine šišanja na dršci (telu) mašine.

Baterija se potpuno napuni za 3 sata. (Punjenje pri punom pražnjenju).

Napon: 3.0v, 1W

Kako poručiti:
> > > Poziv / SMS - 062/613-565 < < <
> > > Viber poruke - 062/613-565 < < <
> > > WhatsApp poruke- 062/613-565
ID Oglasa: #120749178
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.