slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

PetLab trimer/masinica za sisanje kucnih ljubimaca

30 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
18
1
pre 12 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

PetLab Dog Clippers Professional Dog Grooming Kit for Small Medium Large Breeds Low Noise Rechargeable Cordless Dog Grooming Clippers Electric Pet Clippers for Dogs Cats Pets Hair Trimmer

 

KOMPLETAN KOMPLET MAŠAČA ZA ŠTITANJE PSA – To je vaš sve-u-jednom komplet makaza za kućne ljubimce koji dolazi sa svime što vam je potrebno da vaš ljubimac izgleda uredno i živahno! Komplet za šišanje pasa dolazi sa mašinom za šišanje kućnih ljubimaca, brijačem, češljem, nastavcima za češljeve, četkom za čišćenje, makazama, makazama za nokte i turpijom za nokte. To je poslednji set za šišanje pasa koji će vam ikada trebati!


TEHNOLOGIJA SHARP DUAL-BLADE – Naše profesionalne makaze za šišanje pasa koriste jedinstvenu kombinaciju keramičkih i titanijumskih sečiva koje su izuzetno oštre, tako oštre da mogu da seku i najdeblju dlaku, obezbeđujući glatko i neprekidno brijanje, štedeći vam vreme. Zato recite zbogom dugim satima brijanja i pozdravite bolju brzinu negovanja!


NISKA BUKA – Ove makaze za šišanje kućnih ljubimaca su dizajnirane sa zvukom i vibracijama koje su praktično tihe, što znači da vaš ljubimac neće biti uznemiren kada ga obrijete. Ovo čini posao doterivanja lakim za vas i udobnim za vašeg četvoronožnog prijatelja – situacija u kojoj će dobiti oboje!


VISOKOKVALITETNI KOMPLET ZA ŠTITANJE PSA – Koristeći samo bezbedne i visokokvalitetne materijale i elektronske delove, možete biti sigurni da će naše mašine za šišanje za pse i mačke (i druge krznene kućne ljubimce koje imate kod kuće) dati najbolje rezultate – bez ometanja ili bilo koji slučajni neuspeh, samo najbolje negovanje koje ćete vi i vaš ljubimac ikada iskusiti!


POGODNOST BEŽIČNOG – Bez kabla koji vam smeta, ove profesionalne makaze za pse vam daju slobodu da negujete svog ljubimca bilo gde u kući ili čak napolju – bez kablova koji vam smetaju ili ograničavaju kretanje! Ipak, ako više volite kabl za napajanje, ova opcija je takođe dostupna. Set makaza PetLab – pavsitivno najbolji!

 

 

ID Oglasa: #163771968
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.