slika
1 od 1

Pin četka za pse SHOW TECH ultra-pro oblong

2.150 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
197
5
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Pin četka SHOW TECH ultra-pro oblong: Profesionalna pin četka. Ergonomski oblikovana ručka je izlivena od otporne ABS plastike  koja se ne kliza u rukama. Ima 7 redova iglica dužine 20 mm koje su čvrsto postavljene u jastuče od silikonske gume. Svaka iglica je precizno zaobljena, tako da spreči lomljenje dlake i olakša četkanje psima. Veoma je lagana – ima samo 60 grama! Proizvođač garantuje da iglice neće propasti u jastuče. Uputstvo za rad:

Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku i pridržavati nečešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.

Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima.

Oštra dlaka – Četkati dlaku u smeru rasta, a zatim po potrebi i u smeru suprotnom od rasta dlake, kako bi se uklonili čvorovi zamršene dlake. Obratite posebnu pažnju na predele u kojima se najviše stvaraju čvorovi, npr. iza ušiju, na slabinama i ispod nogu. Nakon četkanja proverite da nije zaostao neki čvor pomoću gušćeg češlja.

Ultra Pro pin četka je idealna za korišćenje posle kupanja, prilikom sušenja dlake. Radite laganim, dugačkim pokretima u smeru rasta dlake i u suprotnom smeru, polako, da biste izbegli naelektrisavanje.  

Proizvodi Transgroom Belgija.

Pogledajte ostale oglase ili pozovite 069/657-523

Šaljemo brzom poštom, plaćanje prilikom preuzimanja

ID Oglasa: #73271588
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.