slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Punjiva mašinica za šišanje kućnih ljubimaca

20 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! Punjiva mašinica za šišanje kućnih ljubimaca, da Vaš kućni ljubimac sija punim sjajem !

  • OŠTRI NOŽEVI - Noževi su skuplji od običnih, ali se isplati jer se ne tupi brzo. Ovi noževi za šišanje pasa neće zapuštati gustu dlaku, omogućavajući vam da uživate u ravnomernom i dugotrajnom iskustvu.
  • Veoma tiha električna mašinica za kućne ljubimce: tiha mašinica za dlaku pasa i mačaka je dizajniran sa tehnologijom niske vibracije i buke. Sa svojim motorom sa manje od 58 dB radne buke, uređaj garantuje udobnost i bezbednost za vašeg ljubimca tokom šišanja. Neka vaš ljubimac bude udoban.
  • Bežični – Prenosna mašinica za Vašeg psa opremljen je punjivom baterijom, koja vam omogućava 60-70 minuta nežnog i preciznog šišanja sa vremenom punjenja od 3-4 sata. Osetite slobodu sa PetKing bežičnom mašinicom za pse!
  • Kvalitet je na prvom mestu: Ovaj trimer za dlaku ljubimaca napravljen je od visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala efikasnost električnih delova. Nema slučajnog ispadanja britve, zapušavanja dlakom životinje ili prekida sa PetKing trimerom za profesionalce!
  • Profesionalni set za šišanje dlake za ljubimce isporučuje se sa: 1 mašinica za pse, sa nožem, 1 x punjivom baterijom, 6 x oštrim ugaonim odstranjivim nastavcima za češljanje, 1 x ulje za podmazivanje, 1 x češljem od nerđajućeg čelika, 1 x makazama za nokte, 1 x turpijom za nokte, 1 x uputstvom za upotrebu 1 x kabal za punjenje.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #165401708
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.