slika
slika
slika
slika
1 od 4

TRIMER / ČETKA za pse i mačke

900 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
96
3
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi

Samočisteća četka , za ljubimce, jednim pritiskom dlake se odstranjuju
Poznati proizvođač - PET ZOOM

Predstavljamo PetZoom, novi samočišćeni, bezbolni način negovanja vašeg ljubimca kod kuće. PetZoom vam omogućuje uklanjanje neželjenih dlaka, peruti, prljavštine i krhotina s krzna vašeg psa ili mačke. Njegove mekane, iznimno udobne čekinje neće iritirati ni najosetljiviju kožu i lako se prilagođavaju individualnim potrebama nege vašeg ljubimca.

Kako se koristi:
Četkajte svog ljubimca pokretima prema dole. Da biste podesili dužinu čekinja, jednostavno gurnite palac prema dole na sivi gumb, on će se zaključati na mestu. Ponovno pritisnite gumb za povratak u prvobitni položaj.

Četka za čišćenje u jednom koraku s masažnim mekanim čekinjama. Savršeno za mokro ili suvo doterivanje. Pet Zoom vam omogućuje uklanjanje neželjenih dlaka, peruti, prljavštine i krhotina s krzna vašeg psa ili mačke.

Nastavak za šišanje:
Nastavak za šišanje radi na dugoj i kratkoj dlaci. Pričvrstite ga na zum za kućne ljubimce. Očetkajte svog ljubimca kao i obično, nastavak za trimer podrezat će dlaku vašeg ljubimca. Koristite ga za uklanjanje čvorova, krznenih kuglica, žvakaće gume ili bilo čega što je zapelo za dlaku kućnog ljubimca.

Sve proizvode možete naručiti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Šaljem brzom poštom, a može i lično preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju.

ID Oglasa: #149052768
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.