slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Turpija za nokte za kucne ljubimce

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
160
8
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop online
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Turpija za nokte za kućne ljubimce
Veličina 25 cm*4 cm. Najbrži i najnoviji oblik turpije za nokte: Ovo je revolucionarna mašina za tupijanje noktiju za vašeg psa ili mačku, najnoviji i najbrži način da nokti vašeg ljubimca budu zaobljeni i glatki bez nereda. Način čišćenja: Lagano dodirnite površinu brusilice gumicom, papirom ili krpom da uklonite prašinu sa površine nokta. Paket uključuje: 1 *trimer za nokte za kućne ljubimce. 3* trake za zamenu elektronskog kartona. 1*upuststvo
Materijal: visokokvalitetni ABS. Napajanje: 2 C baterije (nisu uključene). Sa prekidačem za uključivanje / isključivanje, jednostavan za upotrebu. Primenite na kućne ljubimce pse, mačke bilo koje starosti i veličine. Kako to funkcioniše? Samo stavite brusilice na aparat kako biste nežno turpijali nokte vašem ljubimcu. Pametan ergonomski dizajn sa zaštitnom kapom za izbegavanje bolova za vaše ljubimce i efikasno sprečavanje letenja noktiju i posekotina. Obrežite nokte svom ljubimcu bilo gde bez bolova izazvanih tradicionalnim makazama za nokte. Sigurna i efikasna upotreba: Uz malo brusilice, sigurnije je i efikasnije, smanjujući rizik od sečenja kandži ili povrede kućnih ljubimaca. Precizni točkić za turpiju nežno uklanjaju fine slojeve sa njihovih noktiju.




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
ID Oglasa: #123043737
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.