slika
1 od 1

YENTO četka najlon/prirodne čekinje, srednje veličine

2.500 din

Čurug
Novo
69
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

In000094
Profesionalna Yento četka za pse, od kombinacije najkvalitetnijih prirodnih čekinja i najlonskih vlakana, za gustu i dugu dlaku.

Yento četke su prve profesionalne četke ove vrste napravljene isključivo za pse. Izuzetnog kvaliteta, proizvode se od najkvalitetnije prirodne čekinje nerastova. Ono što je karakteristično za čekinje je da nakon četkanja dlaka ostaje čista i vraća joj se prirodni sjaj.

Yento četka sa kombinacijom najlonskih vlakana i prirodne čekinje se posebno preporučuje za pse sa gustom i dužom dlakom. Najlonska vlakna pomažu dubljem prodiranju u dlaku kod rasa kao što su border koli i tiberanski terijer.

Sve Yento četke su napravljene prema standardima profesionalnih grumera za dugotrajan rad bez oštećenja (minimum godinu dana rada u salonima za šišanje pasa).

ID Oglasa: #106819271
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.