slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Hranilica igracka za kucne ljubimce

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
98
4
pre 12 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Hranilica/dozator za kućne ljubimce mačke/ pse
Podaci o proizvodu Materijal: PC+ABS Veličina: oblik jaja: 117MM*100MM Boja: zelena, ružičasta. Količina: 1kom Karakteristika: 1. Unutrašnji "lavirintni dizajn" koji uveliko povećava teškoće "lova" i vreme kućnih ljubimaca da dodju do hrane. Podesivi poklopci za kontrolu brzine i težine ispuštanja hrane. 2. Otvorite gornji poklopac i možete staviti hranu. Na vrhu su tri otvora, kućni ljubimci mogu lako namirisati hranu, pojačati interesovanje. 3. Dozator hranilica igračka se može rastaviti, i očistiti. Funkcija proizvoda je zabavna igračka za hranjenje pasa i macaka koja može da im dozvoli da vide, pomirišu, čuju i pronađu grickalice sa strane igračke. Obzirom da loptice sprečavaju brzo jelo, ograničiće količinu poslastica i produžiti hranjenje pasa i bolju probavu i održati zdravo fizičko telo. Igračka usporava hranjenje kako bi pomogla pri varenju i nadutosti. Za izradu ove loptice za hranu za kućne ljubimce koristi se visokokvalitetna plastika. Netoksična je i izdržljiva za aktivnu zabavu vaših ljubimaca. razvijena posebno za poboljšanje IQ -a i mentalne stimulacije vašeg psa i mačke! Povećava koeficijent inteligencije i mentalnu stimulaciju. To bi moglo izazvati interesovanje i apetit pasa! Dizajn preklopnika omogućava da se kotrlja na maloj površini tokom igre. Hrana za pse neće se posipati svuda. USPORAVA HRANJENJE: Kada stavite deo obroka vašeg psa u ovu igračku, neće imati izbora nego da jede samo ono što mu izdaje. Potrebno im je više posla i biće im potrebna fizička aktivnost da bi je pojeli.




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
ID Oglasa: #123109564
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.