slika
slika
slika
slika
1 od 4

Koska igračka i četkica za zube ZA PSE

750 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
42
3
pre 2 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saska Cvetkovic
Član od 12.01.2013.
Svi oglasi

Imate kućnog ljubimca i želite da mu pružite najbolju negu? Preporučujemo Vam proizvod koji će voditi računa o njihovoj higijeni, a to je 3u1 koska igračka i četkica za zube. Omogućite svom psu najbolju higijenu zuba, a ujedno i zabavu. Koska igračka i četkica za zube namenjena je za male i srednje pse, čisti zube, uklanja kamenac i naslagem, masira desni, a ujedno je i odlična zabava za vaše ljubimce. Što više Vaš pas gricka kosku, zubi će mu biti čistiji. Karakteristike: Igračka i četkica za zube Uklanja kamenac i naslage sa zuba Masira desni Sigurno za kućne ljubimce Idealno za svakodnevnu higijenu zuba kod pasa Jednostavno održavanje, može se prati toplom vodom Princip rada Četkica deluje na tri načina da očistite zube psa. Kao prvo, dok vaš pas žvače, unutrašnje jezgro lagano pere zube. Dok zubi ulaze u strateški postavljene otvore, Chewbrush uklanja zubni kamenac i nakupljen plak. Zatim male gumene čupke na spoljnoj strani Chewbrush-a nežno masiraju desni kako bi poboljšali cirkulaciju. Karakteristike: Dimenzije: 25cm Težina: 130grama Eco material Lako se pere Ne oštećije zube i desne

ID Oglasa: #149321571
Informacije

0600226411 POZIV, SMS

0616261680 VIBER  za fotke i pismenu komunikaciju ISKLJUCIVO

Saljem Bexom u roku od 1-3 dana.  

Dostava je 367din za placanje pouzecem.  

Troskove slanja na reklamaciju snosi kupac (200din postom), ako je opravdana saljem zamenu o svom trosku ili vracam novac uz dogovor i po izboru kupca.

Za vece kolicine niza cena, .

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.