slika
1 od 1

Trixie: Igračka za pametne pse Snack Roll

740 din

Čurug
Novo
113
11
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
PW32020

Strateška igračka za pse
Napravljena od plastike i prirodne gume
Cevastog je oblika sa otvorima
Kotrljanjem se postiže ispadanje poslastica
Poseduje navojni poklopac
Lako se puni i održava
Nivo obuke (Level 1-početnici)
Dimenzije: ø 6/ø 5 × 14 cm

Strateška igračka za pse Snack Roll, je igračka napravljena od plastike i prirodne gume. Cevastog je oblika, i unutar sebe ima tri pokretne šipke koje regulišu oslobađanje poslastica kroz otvore. Takođe poseduje i plastični navojni poklopac, koji omogućava lako održavanje i punjenje igračke. Ima veoma stabilno plastično jezgro, i obložena je mekom kotrljajućom prirodnom gumom. Što više pas bude kotrljao igračku, to će više poslastica izaći. Nivo obuke (Level 1-početnici).


Napomena:
Nivoi obuke :
Level 1 - Početnici
Level 2 - Za napredne pse
Level 3 - Profesionalci
Dimenzije: ø 6/ø 5 × 14 cm

ID Oglasa: #109989884
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.