slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Zvončić-uže za obuku kućnih ljubimaca

1.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
26
0
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Zvonce za trening kućnih ljubimaca je veoma efikasan i praktičan alat koji pomaže vlasnicima da obuče svoje kućne ljubimce na pravilan način. Naše zvonce predstavlja zvučni signal koji se može koristi kako bi se psu ili mački signaliziralo da je vreme za izlazak napolje radi obavljanja fizioloških potreba ili šetnje.

Kako bi ste vašeg mališana naučili da koristi zvonce, potrebno je da koristite postupak kondicioniranja. Pre svega potrebno je da uže sa zvončićima okačite na ulazna vrata, možete okačiti o bravu. Na početku treninga, morate pomeriti kaiš kako bi zazvonilo zvonce svaki put kad izvodi ljubimca napolje. Nakon nekog vremena Vaš mali pametni ljubimac će početi da povezuje zvuk zvona sa izlaskom napolje.

Kada Vaš ljubimac shvati vezu između zvuka zvona i izlaska, može početi sa samostalnim treningom. To podrazumeva da ne pratite psa ili mačku do vrata, već ih samo puste da zazvone sami, nakon toga odmah idite do vrata i otvorite ih.

Zvonce za obuku kućnih ljubimaca je korisno jer će Vam olakšati prepoznavanje kada Vaš mali prijatelj želi da izađe napolje. Takođe, pomaže u uspostavljanju rutine i obučavanju da pravilno obavljaju svoje fiziološke potrebe. Ovaj kaiš sa zvoncima može biti posebno koristan za štenad ili mačiće koji se još uče da signaliziraju.

Naše uže sa zvoncima je jednostavano, ali efikasano pomagalo koje olakšava komunikaciju između vlasnika i ljubimca. Uz doslednost i strpljenje, ovo zvonce može biti od velike pomoći u treningu kućnih ljubimaca i uspostavljanju zdravih navika.

Katakteristike:

  • Zvončići nanizani na uže za obuku kućnih ljubimaca
  • Uže podesive dužine
  • Postavlja se na ulazna vrata
  • Pomaže u obuci kućnih ljubimaca da sami traže kada moraju da izađu napolje
  • Savršen trenažer pasa i mačaka
  • Olakšava komunikaciju između ljubimca i vlasnika
  • 6 zvonca na povocu
  • Boja: Crna
ID Oglasa: #154613888
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.