slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

APP LIFE sklopiva ogradica za štence, plava, 115x62 cm

6.000 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
44
0
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

FALE 4 KLINA, NIJE OŠTEĆENO. SLIKE UŽIVO. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • PRENOSNA OGRADICA ZA ŠTENCE - Ogradica za štence može se koristiti i unutra i napolju. Ako volite da svoje ljubimce vodite sa vama, onda je ova prenosna ogradica neophodna, omoućava vam sigurnost i udobno utočište. Sprečava da štenci uzimaju ili gutaju strane objekte, i sprečava njihovu izloženost opasnostima 
  • KVALITETAN MATERIJAL - Prenosna ogradica napravljena je od vodootpornoh materijala, kako bi se osiguralo da je ljubimac siguran unutra. U slučaju mrlja ili nečistoća, samo prebrišite vlažnom krpom.  
  • PROZRAČAN RAM - Ogradica ima krov sa rajsfešlusom i 8 strana sa prozorima sa mrežom, što omogućava vašem ljubimcu da diše i da se ne oseća zatočeno. Takođe je udobna i korisna kako bi se sprečili ujedi ineskata.  
  • JEDINSTVEN DIZAJN- Ova ogradica je oktagonalnog oblika kako bi se povećao unutrašnji prostor. Dodatno, krov sa rajsflešlusom može se lako ukloniti za korišćenje u unutrašnjem prostoru, a u spoljašnjem pruža prijatni zasen. Vrata sa rajsfešlusom obezbeđuju lak ulazak/izlazak vašeg ljubimca. Zatvoreite vrata kako bi unutra bili sigurni.  
  • DIMENZIJE: 115 cm prečnik, 62 cm visina
  • Besplatni klinovi za usidrenje napolju (nama je stiglo bez toga)

 

ID Oglasa: #161735901
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.