slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Mastertop Donut krevet za pse,76cm, mekan, periv, tamno siva

2.400 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Isečeno skalpelom odozdo, 10 cm. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

  • Veliki podstavljeni krevet za kućne ljubimce - Okrugao krevet ima prečnik 76cm/30in, i na njega se mogu smestiti veći psi težine do 17.46kg/ 38.5lb. Takođe je pogodan i da se u njemu ušuška više malih maca i štenaca u isto vreme. Mališani se mogu udobno sklupčati, valjati i igrati.
  • Meko i toplo iskustvo spavanja - Veštački flis je izuzetno mekan i udoban, simulira topli zagrljaj majke. Ljubimci će zaspati u svom omiljenom položaju u ovom krofna gnezdu. Gusto i meko krzno pruža najbolju izdržljivost za održavanje toplote tokom noći.   
  • Neklizajuće dno od Oxford tkanine - Dno je od visokokvalitetne vodootporne najlonske tkanine sa lepljivim perlicama, i dobro pristaje na tvrde podove, laminat, pločice i mermerne podove, pružajući neklizajući efekat. Oxford tkanina je otporna na trenje i prljavštinu, stvarajući suvo i udobno mesto za odmor.   
  • Plišani jastuk protiv anksioznosti - Kružni pbpd sa izdignutim ivicama koje ljubimcu mogu služiti kao jastuk na kome će spavati. Štiti glavu i vrat od ozleda i neudobnosti. Visokoelastična podstava od veštačkog pamuka onemogućava stvaranje pritiska. Psi i mačke će uživati u opuštenom, dubokom, nesmetanom snu.
  • Pranje u mašini - Moguće je pranje na niskim temperaturama i nežno sušenje. Jednostavno stavite ceo krevet u mašinu za pranje, bez potrebe da odvajate ispunu i navlaku.  

Naziv proizvoda: Umirujući Donut krevet za pse

Dimenzije: 76 x 76 x 20 cm;

Težina: 1.8 kg;

Boja tamno siva;

Materijal: veštačko krzno, polipropilen veštački pamuk.

Isporuka uključuje: 1 x krevet za pese

 

Krevet za kućne ljubimce u obliku krofne, pruža im osećaj sigurnosti. Mek osećaj i jaka snaga podrške, smanjuju stres i omogućavaju opuštanje i lako uspavljivanje.

Meko veštačko krzno
Izuzetno meki pliš ima visoko zadržavanje toplote, pružajući vašem ljubimcu najbolje toplo i udobno okruženje za spavanje.  

Visokokvalitetna ispuna od veštačkog pamuka
PP pamuk je korišćen za ispunu kako bi krevet za ljubimce imao dobru elastičnost, debljinu i punoću, što doprinosi boljem snu.  

Neklizajuće dno
Neklizajuće dno drži krevet čvrsto na podu. Čak i ako se vaš ljubimac prevrće, krevet se neće toliko poretati, osiguravajući bezbednost ljubimca.  

Izdržljiv i bezbedan
Krevet protiv anksioznosti je bezbedan i bez neprijatnih mirisa. Pruža vašem ljubimcu visokokvalitetno, udobno i opuštajuće okruženje.  

Lako se čisti
Ako je potrebno očistiti krevet, možete ga oprati u mašini, ali je dobro oprati ga zasebno od drugih stvari. Obično, najviše se preporučuje ručno pranje, jer će se dugo veštačko krzno malo linjati.  

ID Oglasa: #165902190
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.