slika
1 od 1

PETONEER PN-110031-01 Cozy Sofa intelligent

105 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
56
3
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Satovi & Tehnika Shop
Član od 12.01.2010.
Svi oglasi

Satovi &Tehnika Shop   (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najveći izbor svih vrsta tehničkih uređaja i najveći izbor satova po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA.

 

Ukoliko ne pronalazite željeni artikal u oglasima, pošaljite nam upit, a mi ćemo vam pomoći u pronalaženju istog po najpovoljnijoj ceni. .

Svi uređaji su neotpakovani i nekorišteni, u originalnom fabričkom pakovanju,   SA GARANCIJOM od 12 do 24 meseci (u zavisnosti od modela).

 

Rok isporuke: 5-7 RADNIH dana

 

Isporuka svakog artikla kupljenog kod nas kurirskom službom, na željenu adresu.  Plaćanje se vrši isključivo GOTOVINSKI, pouzećem,  U DINARIMA.

 

Mogućnost lične isporuke po dogovoru.

 

**Zbog učestalih promena cena uređaja kod dobavljača, cene su podložne promenama**

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIŠE OD 10 GODINA SA VAMA!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

MODEL:  PETONEER PN-110031-01 Cozy Sofa intelligent

 

DETALJAN OPIS

Pametan krevet sa kontrolom temperature Petoneer Cozy Sofa

Održavajte udobnost svog ljubimca. Krevet ima funkciju termoregulacije, tako da možete uključiti grejanje ili hlađenje. Tihi rad uređaja neće uznemiravati vašeg ljubimca, a zahvaljujući pažljivo osmišljenom dizajnu, možete biti sigurni da će se vaš krzneni prijatelj osećati udobno. Pored toga, možete kontrolisati uređaj putem aplikacije. Proizvod je pogodan za kućne ljubimce teške do 15 kg.

Kontrola putem aplikacije

Preuzmite aplikaciju kako biste pristupili korisnim funkcijama i praktično kontrolisali svoj krevet. Možete koristiti automatsku kontrolu temperature ili je ručno podesiti između 20 i 38° C. Takođe možete postaviti tajmer da prilagodi uređaj navikama vašeg ljubimca - krevet se isključuje kada vaša mačka ustane i uključuje kada zaspi.

Bežična veza

Za dodatnu praktičnost, uređaj koristi bežičnu vezu, tako da ga možete kontrolisati bez potrebe da ustanete sa kauča. Wi-Fi i Bluetooth modul omogućavaju jednostavno podešavanje i omogućavaju brže uparivanje Bluetooth-a za prenos Wi-Fi podataka.

Tih rad, niska potrošnja energije

Ne morate brinuti o glasnom radu uređaja koji bi mogao uznemiriti vašeg ljubimca. Poseban dizajn vazdušnih kanala radi paralelno sa turbo ventilatorom, pa uređaj PN-110031-01 radi sa nivoom zvuka ≤33 dB. Pored toga, uređaj troši samo 1 kWh u 4 dana. Tako da se ne morate brinuti zbog visokih računa za struju.

Sofisticiran u svakom pogledu

Krevet je dizajniran kako bi vašem ljubimcu pružio maksimalnu udobnost. Takođe je obložen posebnim jastučićem koji je vodootporan i otporan na ogrebotine. Takođe pruža prijatno hlađenje u vrelim danima. Materijali visokog kvaliteta garantuju trajnost i otpornost na oštećenja, a minimalistički dizajn izgleda sjajno u modernom enterijeru. Pored toga, LED ekran informiše o najvažnijim informacijama o radu uređaja, tako da uvek možete biti u toku.

Drugi detalji:

  • Materijal: PP
  • Povezivanje: Wi-Fi (2.4 GHz)
  • Težina približno 3.1 kg
  • Dimenzije: 434 x 431 x 296 mm
  • Napajanje: DC 5V / 3A
  • Do: pogodno za mačke teške do 15 kg

U paketu:

  • Krevet
  • USB-C kabl (1.2 m)
  • napajanje 5V / 3A
  • Hlađenje podloge
  • Drvena noga x4
  • Korisnički priručnik
ID Oglasa: #148524890
Informacije
Mogućnost plaćanja i u kriptovalutama USDT

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.