slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Plisani krevet za kucne ljubimce 100cm tamno siva

7.470 dinFiksno

Beograd
Novo
8
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Plišani krevet za kućne ljubimce prečnika 100 cm brenda Petsi je luksuzni krevet XXL veličine, idealan kako za pse tako i za mačke. Ovaj plišani krevet je izuzetan poklon koji će pružiti vašem četvoronožnom prijatelju meko i toplo mesto za opuštanje. To je mesto gde će vaš ljubimac se osećati udobno i sigurno. Jastuk kreveta je dizajniran tako da ima elemente protiv klizanja na donjoj strani, koji
efikasno ograničavaju kretanje kreveta kada se ljubimac pomeri. Zahvaljujući tome, vaš ljubimac će moći slobodno da se kreće oko kreveta ne brinući o neželjenim pokretima. Krevet je savršen kako za kućnu upotrebu tako i za putovanja.

Bilo da ste kod kuće ili na putu, možete biti sigurni da će vaš ljubimac imati udobno i prijatno mesto za spavanje. Ne morate brinuti o nedostatku prostora za spavanje vašeg ljubimca. Krevet ima impresivan prečnik od otprilike 100 cm, pružajući dovoljno prostora vašem
psu ili mački da se protegne i udobno odmori. Napravljen od visokokvalitetnog poliestera, krevet je mekan, izdržljiv i jednostavan za čišćenje. Ovaj divan proizvod dostupan je u tamno sivoj boji, koja se uklapa u različite vrste enterijera.

Plišani krevet je savršeno mesto gde vaš ljubimac može uživati u trenucima opuštanja i mira.

Specifikacije Prečnik otprilike 100cm Boja: Tamno siva Materijal: Poliester

ID Oglasa: #164323865
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.