slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Česma za mačke kapaciteta 1,8l, NOVO

3.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
34
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

【Podsticanje pijenja 】Model slavine: privucite svoje ljubimce da piju više vode. Možete da uzmete slavinu da bude samo bazen vode koji se stalno dopunjava ili da je stavite i da bude više kao fontana.

【Obaveštenje】 Dizajn okruglog oblika, kojim vaše mačke neće biti povređene. Vidljiv potpuno providan rezervoar za vodu, lako je znati kada treba očistiti i promeniti vodu. Tako da vaš ljubimac uvek može da pije čistu i zdravu vodu. Struktura komponenti, lako se instalira, lako se čisti. Silikonska cev pumpe je neophodna, nemojte je skidati. Dolazi sa zidnim utikačem. Preporučljivo je koristiti adapter od 5V, 1A ili pover bank za rad.

【Veliki kapacitet】 Kapacitet vode od 1,8 L je pogodan za različite starosti mačaka, pasa i više domaćinstava kućnih ljubimaca. Nema potrebe da često dopunjujete vodu, voda za skladištenje može trajati nedelju dana. Zbog toga možete izaći nekoliko dana bez brige o svojim dragim ljubimcima.

【Filtrirana voda】 Filter od 2 sloja: Sunđer bi mogao da uhvati mačju dlaku i ostatke, sloj jonoizmenjivačke smole može omekšati vodu iz slavine, treći sloj aktivnog uglja može ukloniti loš ukus i miris koji obezbeđuje svežu i čistu vodu za kućne ljubimce.

【Ekološki materijal】Ovaj model fontane VF060 ne dolazi sa adapterom. Fontana za kućne ljubimce koja je napravljena od visokokvalitetnog netoksičnog plastičnog materijala bez mirisa. Jednostavna struktura za brzo otpuštanje je dizajnirana za lako uklanjanje i čišćenje.

k10

ID Oglasa: #161884059
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.