slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

FurZapper uklanja dlaku i perut sa odeće

399 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
86
7
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

FurZapper je netoksičan, ponovo upotrebljiv i efikasan alat za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca napravljen u SAD, koji ide u mašinu za pranje i sušenje veša kako bi nežno uklonio krzno kućnih ljubimaca, dlaku, perut, dlačice i drugo sa vašu odeću, krevet za kućne ljubimce, jakne i ćebad.

Kako radi? – Stavite FurZapper alat u mašinu za pranje sa odećom. Kada završite pranje, stavite u sušač. Na kraju, izvucite čist veš. Izbegavajte upotrebu omekšivača jer to smanjuje lepljivost.

FurZapper sredstvo za uklanjanje dlaka je silikonsko rešenje od vrhunskog materija koji obezbeđuje fleksibilnu, lepljivu površinu, koja se privremeno hvata za krzno kućnih ljubimaca, što ga čini odličnom alternativom valjcima za dlačice ili drugim skupim aparatima.

 

Bezbedan za upotrebu za svu odeću – dovoljno je mali da stane između odeće, posteljine, jakni, haljina, ćebadi i čaršava dok se prevrće i osciluje. Naš FurZapper sredstvo za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca čisti se u ciklusu pranja i može se koristiti iznova i iznova bezbroj puta.

Paket uključuje 2kom. FurZappers

FurZapper -Bezbedan za svu odeću, netoksičan, hipoalergen, za višekratnu upotrebu, lak i samočistiv!

Ovaj proizvod je iz nužde izmislio tata koji je radio kod kuće koji je stalno prao i ponovo prao odeću kako bi pokušao da ukloni pseću i mačju dlaku. Proizvod je postao HIT u Americi i krenuo je da osvaja ceo svet.

 

ID Oglasa: #150112573
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.