slika
1 od 1

Groom-X okrugli pneumatski sto prečnika 60cm

32.500 din

Čurug
Novo
113
6
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

In0000101

Groom-X okrugli pneumatski sto prečnika 60cm, sa rotirajućom radnom površinom i podešavanjem visine
Groom-X Compact pneumatski okrugli sto prečnika 60 cm sa rotirajućom radnom površinom i podešavanjem visine od 80-120cm. Isporučuje se sa  stalkom i držačem za vezivanje pasa. Idealan kao dodatni sto u salonima za šišanje pasa, za male i srednje rase!
Okrugli pneumatski sto dizajniran je tako da olakšava pozicioniranje i šišanje malih i srednjih rasa. Ima mogućnost za podešavanje visine od 80 do 120 cm, tako da jednostavno možete odabrati savršenu radnu visinu, bez obzira na to koliko ste visoki i koliko je visok pas! Radna površina prijatne zelene boje okreće se u krug i omogućava vam da pogledate svoj rad iz svakog ugla, a da pri tom ne gubite vreme na okretanje psa. Savršen je kao drugi sto u salonima za šišanje pasa, a isporučuje se zajedno sa stalkom i držačem za vezivanje.

ID Oglasa: #106822582
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.