slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Nobleza podloga za rashlađivanje, 70x110 cm, plava

2.400 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
64
6
danas
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Jedno polje isečeno, slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • ❄【Samo-hlađenje】 Unutrašnji materijal podloge je 100 % netoksičnog, i za ljude i za kućne ljubimce,   gela koji se sam hladi. Nema potrebe da zamrzavate, rashlađujete, gel za rashlađivanje koji se aktivira pritiskom, radi tako što asporbuje toplotu vašeg ljubimca, opuštajući ih i umirujući tokom toplog leta.  
  • ❄【Izdržljivost i sigurnost】Napravljena od visokokvalitetnog poliestera, ova podloga je otporna na ogrebotine, otporna na upotrebu i izdržljiva. Rashlađujući gel je visoko siguran, bez iritacija 
  • ❄【Laka za čišćenje &odlaganje】Samo poprskajte malo vode na površinu, i prebrišite mekom četkom ili sunđerom, bez ikakve potrebe za drugom vrstom održavanja. Podloga je sklopiva, što je čini lakom za odlaganje ili nošenje napolje ili tokom putovanja
  • ❄【Multifunkcionalna】Ova 70x110 podloga za rashlađivanje pogodna je za pse i mačke različitih veličina, sprečava pregrevanje i dehidrataciju tokom leta. Može se koristiti u kućicama, krevetima, kaučima, podovima ili na zadnjem sedištu vašeg automobila. Služi ne samo kao podloga za rashlađivanj, već i kao jastuk, jastuk za sednje ili rashlađujuća podloga za laptop.   
  • ❄【Napomena】Iako je podloga otporna na ogrebotine, nije otporna na griženje.  

 

 

ID Oglasa: #147245701
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.