slika
slika
slika
1 od 3

STICKY BUDDY - valjak za skupljanje dlaka kućnih ljubimaca

950 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
114
3
danas
Odgovara na 0% poruka.
Jelena 0611413643
Član od 17.11.2020.
STICKY BUDDY - valjak za skupljanje dlaka kućnih ljubimaca

Sigurno Vam se desilo hiljadu puta, da ne možete da očistite svoj kaput, sako ili suknju od nakupljenih sitnih dlačica ili od dlačica vaše mačke ili psa… Dovijali ste se na razne načine, ali je zaista bilo naporno. Kada ovaj set bude vaš nećete imati brigu da će vam prijatelji zameriti, ako vaš kućni ljubimac završi u njihovom krilu. Sticky Budy je vaš novi najbolji prijatelj.
Sticky Buddy je korisni lepljivi valjak s ugradjenim gumenim prstima. Služi za čišćenje svega i svačega. Valjak je dovoljno nežan i za najdelikatnije tkanine i odela, a opet dovoljno robustan za čišćenje tepiha ili auta. Idealan je za uklanjanje dlaka, mrvica, peska i drugih nečistoća s Vaše garderobe, nameštaja, tepiha, sedišta automobila itd. Nakon čišćenja ga samo treba oprati i prosušiti, i spreman je za novu upotrebu. Gumeni prsti služe za češljanje tepiha i vadjenja nečistoća iz dubine materijala na površinu, gde ih valjak može dohvatiti.
Sticky Buddy – lepljivi valjak + manja četka za čišćenje. Pogodan je za uklanjanje dlaka, mrvica, peska i drugih nečistoca sa garderobe, nameštaja, tepiha, sedišta automobila itdIdealan za čišćenje svih vrsta tkanina
Napravljen od silikona, omogućava sjajno čišćenje, a gumeni deo pogodan je za dubinsko skidanje prljavštine
Jednostavan za održavanje – nakon upotrebe potrebno je oprati Sticky Buddy pod mlazom mlake vode, prosušiti ga glatkom tkaninom i odložiti za neku narednu upotrebu.
ID Oglasa: #112720080
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.