slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Uredjaj protiv lajanja psa

2.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
46
2
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.  



Novo K2 Bark Ultrazvučni uredjaj protiv lajanja psa

Uz uredjaj ide : USB kabel i knjizica

Koristite ovaj uređaj za treniranje lajanja za pse stare 6 Meseci-8 Godina koji nisu nasilni i agresivni i imaju normalan sluh.  

Ultrazvučni uređaj protiv lajanja, punjiva baterija, sredstvo za odvraćanje od lajanja psa,  
Ovaj uređaj protiv lajanja može kontrolisati lajanje psa emitujući ultrazvučni zvuk visokog tona koji je definitivno siguran za pse i ljude. Preporuclivo je kombinovati ovaj ultrazvučni repeler sa drugim metodama poput nagrade za dobro ponašanje ili alata za vođenje dok naš pas ne sazna kada ne treba lajati, koje radnje nisu dozvoljene. Ovaj uređaj za kontrolu lajanja psa je efikasan trener pasa za vašeg psa ili susedovog psa da ometa lajanje.
Podesite dugme na kontroli lajanja samo na nivo 1, nivo 2 ili nivo 3. Plavo svetlo treperi znači da je uređaj uključen i podešava frekvenciju ili osetljivost koja zavisi od reakcije psa. Ne preporučuje se korištenje iste učestalosti kod istog psa 10 ili više dana. Ovaj prigušivač za pse može se obesiti na drvo, ogradu, bilo gdje u kući, na otvorenom, itd. Uverite se da je pomoćno sredstvo za obuku psa okrenuto prema psu u dometu bez ikakvih prepreka
3 načina praćenja udaljenosti Mod 1: praćenje na kratkim udaljenostima (važi za velike, nestašne pse); Režim 2: praćenje srednje udaljenosti (odnosi se na poslušnog psa); Mode3: praćenje na daljinu (odnosi se na malog psa) i maksimalna udaljenost je do 25 stopa, što je manji domet, to je bolji učinak.

K11
ID Oglasa: #161638225
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.