slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

3u1 posuda za kućne ljubimce - hranilica i pojilica

2.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
33
2
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Dobrodošli u svet inovativne posude za kućne ljubimce, prilagođene kako vašim mačkama tako i manje pse! Naša posuda za kućne ljubimce postavlja nove standarde u očuvanju zdravlja i bezbednosti vaših malih prijatelja.

Naša posuda za kućne ljubimce je ne samo ekološki prihvatljiva, već i netoksična i bez ukusa, čineći je savršenom za vaše kućne ljubimce čuvajući hranu i vodu od prosipanja.

Jednostavna upotreba i održavanje čine je praktičnom opcijom za svakog vlasnika. Bez obzira da li hranite svoje ljubimce suvom ili mokrom hranom, naša posuda će se savršeno uklopiti u vaše svakodnevne potrebe

Zahvaljujući univerzalnom dizajnu, ova posuda je pogodna kako za pse tako i za mačke. Preporučuje se za male i srednje kućne ljubimce, čime se osigurava široka primenjivost.

Posebno ističemo inovativan dizajn 3 u 1, koji omogućava da jedna posuda sadrži 2 posude za hranu i jednu za vodu, ali to nije sve ona čak sadrži i dodatak u koji možete postaviti flašu napunjenu vodom. Savršen je ukoliko Vaš mali ljubimac ostaje sam dok ste na poslu, fakultetu ili nekom kraćem putovanju.

Vaši verni priljatelji zaslužuju samo najbolje, a naša posuda za kućne ljubimce pruža upravo to - ekološku, sigurnu i praktičnu opciju za ishranu vaših ljubimaca. Pored toga, podignuta posuda može značajno doprineti zdravlju vašeg ljubimca, sprečavajući bolesti ramena i vrata.

Karakteristike:

  • Materijal: ABS
  • Poseduje 2 činije za hranu i 1 za vodu
  • Na držac činija može se postaviti flaša sa vodom
  • Omogućava Vašem ljubimcu da uvek imaju dovoljno hrane i vode
  • Savršena za vlasnike koji rade, studiraju ili moraju na kraći put
  • Sprečava prosipanje hrane i vode
  • Može se koristi za tečne i suve namernice
ID Oglasa: #159376042
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.