slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

AQARA Pet Feeder C1 smart pametna hranilica 4L

65 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
140
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • 【NAPOMENA 】Potreban je Aqara Zigbee 3.0 Hub i prodaje se zasebno.
  •  
  • Zahteva zaštićenu Wi-Fi mrežnu vezu od 2,4 gigaherca za Hub M2/ M1S/ E1/M1S Gen2 i Camera Hub G2H Pro/ G2H i 2,4/5 GHz Wi-Fi za Camera Hub G3. (Podržana je i žična veza preko Ethernet RJ45 za Hub M2).  Hranilica za kućne ljubimce kapaciteta 4L za oko 16 šoljica hrane, najbolja za mačke i male do srednje pse.
  •  
  • Višestruke metode kontrole】 Nakon postavljanja scene u aplikaciji Aqara Home, moći ćete kontrolisati svoju hranilicu za kućne ljubimce C1 čak i kada ste stotinama milja daleko od kuće ili glasovnim komandama sa Siri, Alexa ili Google Assistantom. (*Imajte na umu: ovaj uređaj NIJE kompatibilan sa HomeKit ili Alexa. Međutim, može se kontrolisati glasom zahvaljujući Aqara Home scenama. Za više informacija pogledajte video o proizvodu. ) Hranilica za kućne ljubimce C1 podržava planove i raspored hranjenja.
  •  
  • Automatizacija pametnog doma】Aqara hranilica za mačke može vam pomoći da uživate u automatiziranoj kontroli drugih Aqara uređaja.  Podržane su automatizacije putem aplikacije Aqara Home i IFTTT.  Na primer, sa Aqara Camera Hub G3, AKO je hrana dostavljena, ONDA će se kamera automatski okrenuti ka hranilici za kućne ljubimce C1, snimiti video i označiti ga na vremenskoj liniji videa, što vam može pomoći da proverite jesu li vaši ljubimci pojeli svoju hranu
  •  
  • Odličan skrbnik za vaše kućne ljubimce】Zahvaljujući automatizaciji aplikacije Aqara Home, nema ograničenja porcija hranjenja, hrana se može dozirati prema navikama vašeg ljubimca.  Priložena vrećica za sušenje održava hranu svežom i hrskavom. Svi delovi hranilice koji su u kontaktu sa hranom vašeg ljubimca izrađeni su od materijala koji je siguran za kućne ljubimce. Posuda od nerđajućeg čelika, plastični rezervoar i gumeni točak za doziranje lako se čiste i uklanjaju.
  •  
  • Nikad ne ostavljajte svoje ljubimce gladnima】Osim napajanja preko USB-A porta, hranilica za kućne ljubimce C1 podržava opcionalnu rezervnu bateriju tipa D (adapter i baterija tipa D nisu uključeni), tako da nema potrebe da brinete da će vaš voljeni ljubimac će biti gladni, čak i ako dođe do nestanka struje u vašem domu.  Štaviše, Aqara hranilica za pse ima ugrađen mikrofon koji se može koristiti za snimanje glasovne poruke vašem ljubimcu i nazvati ga/nju kada će njihova hrana biti podeljena.

U pakovanju pored hranilice dobijate i usb kabel za napajanje , metalna i plastična posuda kao i uputstvo . Adapter ne dolazi fabrički u pakovanju !

ID Oglasa: #151617506
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.