slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Fontana - pojilica za macke 1.8L

3.500 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
62
2
pre 13 dana
Ivan Filipovic
Član od 09.12.2018.
Svi oglasi
 

Podsticanje pijenja 】Ova fontana za mačke opremljena je automatskim senzorom za uključivanje/isključivanje gde će se, ako je mačka blizu, fontana uključiti, ali ako mačka ode, fontana će se isključiti. Model slavine: privucite svoje ljubimce da piju više vode.  Možete uzeti slavinu da bude samo bazen s vodom koji se stalno puni ili je možete staviti i učiniti da više liči na fontanu.
Napomena】 Dizajn okruglog oblika, kojim vaše mačke neće biti povređene. Vidljiv potpuno proziran rezervoar za vodu, lako je znati kada očistiti i promeniti vodu. Kako bi vaš ljubimac uvek mogao piti čistu i zdravu vodu. Komponentna struktura, jednostavna za instalaciju, lako se čisti.  Silikonska cev pumpe je neophodna, nemojte je skidati. Dolazi sa zidnim utikačem.  Preporučljivo je koristiti adapter od 5V, 1A ili power bank za rad.
Veliki kapacitet】 Kapacitet vode od 1,8 L je pogodan za različite uzraste mačaka, pasa i više kućnih ljubimaca.  Nema potrebe da često dopunjujete vodu, zaliha vode može trajati nedelju dana.  Stoga možete izaći nekoliko dana bez brige o svojim dragim ljubimcima.
Filtrirana voda】 Filter od dva sloja: sun]er može uhvatiti mačju dlaku i ostatke, sloj smole za ionsku izmjenu može omekšati vodu iz slavine, treći sloj aktivnog ugljena može ukloniti loš okus i miris koji pruža svježu i čistu vodu kućnim ljubimcima.
Ekološki materijal】Ovaj model fontane WF060 ne dolazi s adapterom.  Fontana za kućne ljubimce izrađena je od visokokvalitetnog netoksičnog plastičnog materijala bez mirisa.  Jednostavna struktura koja se brzo otpušta dizajnirana je za lako uklanjanje i čišćenje.
ID Oglasa: #162246132
Informacije
Iskljucivo KP poruke, preko dana sam na poslu. Hvala na razumevanju.
Pogledajte i moje ostale oglase.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.