slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

- Fontana za kućne ljubimce

2.990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
20
2
danas
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog

KONTAKT: 065 227 56 32

 

 

Kompaktan I patentirani dizajn - 1L recirkulacijski sistem. Ovaj sistem recirkulacije je dizajniran sa glatkim, širokim nagibom kako bi se obezbedio hladniji vazduh. Ako nema dovoljno vode, fontana će upaliti crveno svetlo koje će vas podsetiti da treba da napunite vodom fontanu.

2 REŽIMA RADA - Izaberite režim koji više volite, u pametnom režimu voda će izaći kada se vaš ljubimac približi i automatski se zaustavi nakon 8 minuta, drugi režim je konstantna cirkulacija gde će fontana stalno prskati vodu. Takođe ima prekidač za izbor snage vodenog mlaza (2 opcije). EKOLOŠKI - Efikasna, sigurna i zdrava energija: Ova fontana za kućne ljubimce je dizajnirana sa ultra niskom potrošnjom energije sa maksimalno 2,6 kVh mesečno. Napravljeno od materijala za hranu, bez BPA i odobrenih od strane FDA.

Lako se rastavlja i čisti - Fontana za vodu za kućne ljubimce se lako rastavlja ako pratite uputstva i super se lako čisti vodom ili sredstvom za čišćenje. Zamenljivi filter za vodu sa drvenim ugljem uklanja nečistoće i mirise, dok održava vodu svežom i pomaže vam da sprečite probleme sa urinarnim i bubrezima kod kućnih ljubimaca, povećavajući hidrataciju. EDIPET FILTERI:   Da biste obnovili svoje filtere, izaberite originalne sa svim garancijama, izaberite Edipets filtere koje ćete pronaći na Amazonu. Obnavljajte ih svake 2 nedelje do 2 meseca, uvek u zavisnosti od kvaliteta vode (nečistoće, mačja dlaka, itd. ) 

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162570395
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.