slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Hranilica za macke sa mikrocipom plus app sureflap

12.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Opis proizvoda

SureFeed Microchip hranilica za kućne ljubimce otvara se samo za veterinarski implantirani mikročip ili RFID ogrlicu registrovanog ljubimca kako bi se sprečilo da kućni ljubimci kradu hranu jedni drugima. Uz proizvod se isporučuje jedna oznaka za ogrlicu. Ova hranilica je idealna za domaćinstva sa više kućnih ljubimaca kako bi se sprečilo da pohlepni kućni ljubimci postanu gojazni i da bi se osiguralo da pravi kućni ljubimac konzumira hranu na recept ili u životnoj fazi. Poklopac hranilice zatvara se u zapečaćenu posudu, što hranu održava svežom. Uključena je jedna siva posuda, jedna podeljena siva posuda i jedna siva prostirka - dodatne činije i prostirke u sivoj, zelenoj, roze i plavoj mogu se kupiti zasebno. Dostupne su i posude od nerđajućeg čelika. Režim treninga zatvara poklopac u fazama kako bi pomogao plašljivim ljubimcima da se naviknu na pokret. Proizvod uključuje trogodišnju garanciju.

Set sadrži:

1 k SureFeed Microchip hranilica za kućne ljubimce

1 k siva pojedinačna posuda

1 k siva podeljena posuda

1 k siva prostirka

1 k RFID oznaka za ogrlicu

1 k uputstvo za upotrebu

Karakteristike i detalji

Ključne prednosti: Sprečava krađu hrane i stres tokom obroka u domovima za više kućnih ljubimaca, održava vaše kućne ljubimce zdravijima tako što kontroliše porcije i pomaže u održavanju težine pod kontrolom, štedi novac tako što se ne hrani previše skupom hranom na recept i pomaže da se izbegnu računi veterinara koji se odnose na zdravstveno stanje kućnih ljubimaca .

Odlično za kućne ljubimce na dijetama na recept: drži 13,5 sp. oz, mokra ili suva hrana za kućne ljubimce. Poklopac se zatvara i formira zaptivku sa neoprenskom usnom, pomažući da se zadrži vlaga i da hrana ostane sveža duže.

Kompatibilnost sa mikročipovima: Radi sa 9 (Avid Secure), 10 (FDKSA) i 15 (FDKSB) brojevima mikročipa; ako niste sigurni u broj mikročipa vašeg ljubimca, možete proveriti kod svog veterinara, skloništa za kućne ljubimce ili spasilačke službe. Automatska hranilica za mačke se otvara kada se dodeljeni ID mikročipa za kućne ljubimce približi, a zatvara se kada se udalji. Jednostavno programiranje sa jednim dugmetom.

Tri godine garancije. Veterinarian Recommended.

Da li imate punu kuću kućnih ljubimaca? Da li jedna mačka krade drugu mačju hranu? Da li vaš pas krade mačku hranu? Stresno vreme hranjenja? Microchip hranilica za kućne ljubimce čini vreme hranjenja mnogo lakšim! Koristi mikročip ID kućnog ljubimca ili nošenjem lagane RFID ogrlice da komunicira sa hranilicom da bi se otvorio za tog određenog ljubimca. Sve hranilice standardno dolaze sa jednom oznakom (jedinica čuva 32 ID-a); dodatne oznake ovratnika mogu se kupiti zasebno ako je potrebno. Idealno je jedna hranilica po ljubimcu.

ID Oglasa: #165576471
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.