slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Iris Ohyama 20L+45L sa točkovima, kašika, bela/crna

1.500 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
124
3
juče
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Oštećena su i veća i manja kanta (veća manje). Slike uživo.   Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • ISPORUKA UKLJUČUJE: 1 set kanti za hranu za kućne ljubimce (20 L i  45 L), 4 x  uklonjivi točkovi, 1 x kašika  | MATERIJAL: Polipropilen, čelik | Napravljeno u Francuskoj
  • DIMENZIJE: 45L Dužina 46cm x Širina 34cm x Visina 50.5cm (18.11" x  13.39" x  19.88") + 20L Dužina 44cm x Širina 34cm x Visina22cm ( 17.32" x 13.19 x  8.66"); Dimenzije kašike: Dužina 28cm x Širina 9.5cm x Visina 7cm)
  • KAPACITET: Kante za odlganje sa čvrstim zatvaranjem imaju nosivost do 65 L/22.5 kg suve hrane za pse i mačke. Kapacitet kašike: 470ml
  • DUŽI VEK TRAJANJA: Iris Ohyama ATS-C kante za hranu za kućne ljubimce imaju zaptivni prsten koji čuva hranu za vaše ljubimce svežom i zaštićenom od  pare.
  • ZGODNO REŠENJE ZA ODLAGANJE: Kanta ima uklonjive točkove što olakšava njeno pomeranje bez podizanja 
  • VIDITE KROZ KANTU: Lako možete videti sadržaj kante bez otvaranja poklopca. Isporuka uključuje i specijalnu kašiku za hranu 

Nepropusna plastična kutija za hranu

Čuvajte  hranu vašeg ljubimca, ili svoju hranu, zaštićenu od vlage i prašine u ovoj kutiji koja se hermetički zatvara.   Opremljen sa zaptivnim prstenom za zatvaranje, poklopac je savršeno hermetički zatvoren. Kako ima 4 točka, možete lako da je premeštate  sa jednog mesta na drugo. Konačno, izvadite sadržaj ove kutije za hranu bez prljanja ruku, zahvaljujući odgovarajućoj kašiki koja je uključena u isporuku.

  • Nepropusna čvrsta plastična kutija za hranu
  • Dostupne veličina:   45 + 20 L
  • Dostupna boja: crna

 

Iris Ohyama

Iris Ohyama je dinamična i rastuća kompanija koja proizvodi širok raspon proizvoda od plastike, za domaćinstvo, ''uradi sam'' i kancelarijskih proizvoda za domaće tržište i svetski izvoz.   Ime Iris Ohyama je sinonim za kvalitet i izuzetnost.

Potrošač je ono na čemu je zasnovana njihova misija. Posvećeni izuzetnosti, konstantno teže ka unapređenju svega što rade. Proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda, stalna inovacija proizvoda i reinvestiranje profita u kompaniju

ID Oglasa: #148619494
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.