slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Smart hranilica za mačke Welltobe

10.000 din

Valjevo
Kao novo - nekorišćeno
14
0
pre 12 dana
Miloš
Član od 30.05.2016.
Svi oglasi

Smart hranilica za mačke Welltobe 

 

Smart/ WiFi

Automatska hranilica podržava APP za IOS i Android sisteme. Prvo povežite automatsku hranilicu za mačke na Wi-Fi (podržava 2.4 GHz), a zatim možete napraviti plan hranjenja preko aplikacije Smart Life za mobilni telefon i daljinski kontrolisati i hraniti svog ljubimca. Operacija je jednostavna, osim toga, plan hranjenja se može ručno podesiti na hranilici bez upotrebe aplikacije.

 

4L Standardni kapacitet

U hranilici za kućne ljubimce od 4L može se uskladištiti 1,6 kg hrane za  i može hraniti mačke i male pse 15-20 dana. Standardni kapacitet osigurava da vaš ljubimac može da jede čak i kada niste kod kuće. Više ne morate da brinete da će vaš ljubimac gladovati sam kod kuće kada ste na kratkom putovanju ili radite do kasno u noć.

 

Fleksibilno planiranje obroka

Hranilica za mačke se može programirati do 6 obroka dnevno u zakazano vreme, a svaki obrok ima od 1 do 48 porcija od 7 grama po obroku za 1 porciju, što vam može pomoći kućni ljubimci razvijaju dobru naviku u ishrani. Automatska hranilica WellToBe je veoma pogodna za vlasnike kućnih ljubimaca koji vole da prave stroge planove obroka za svoje ljubimce. Uz to, vlasnici više ne moraju da brinu da će njihove slatke mačke i psi postati gojazni zbog prejedanja.

 

Podsetnik za snimanje od 10

Sa novonadograđenim podešavanjima snimanja, možete snimiti do 10s personalizovanih glasovnih podsetnika. Ova poruka će se reprodukovati svaki put kada se započne hranjenje, pozivajući vašu mačku da jede na vreme.  

 

Dvostruko napajanje

WellToBe automatska hranilica za mačke napaja se adapterom za napajanje ili 4 baterije D-veličine. Čak i ako se napajanje neočekivano prekine ili se adapter iznenada isključi iz napajanja, on i dalje može da koristi baterije da nastavi sa radom. (Baterije NISU uključene)

 

Uređaj nekorišćen.

ID Oglasa: #165408685
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.